Ne bucurăm ca a venit randul să vorbim despre acest proiect! Oana si Mihai, proaspar casatoriti, şi-au achiziţionat de curând o casă, pe care au simţit nevoia s-o transforme repede în „acasa”. Când am cunoscut-o pe Oana îmi povestea cum a încercat singură să-si decoreze locuinţa, si cum a ajuns la sfârsitul amenajării să observe ca toate achizţiile, mobilierul, canapelele, finisajele, se invârteau sec in jurul unor nuanţe de crem şi maro. Iată înca un exemplu bun despre cum, amenajâdu-ţi singură locuinţa, ajungi să-ţi dai seama ca nu te reprezintă.

„Imi pare rău ca nu am apelat încă de la început la serviciile unui designer de interior, acum am costuri suplimentare si rămân cu o risipă enormă de timp si energie”, imi povestea Oana. Aşadar, ne-au contactat pentru că simţeau nevoia de un makeover al amenajării, cu condiţia sa păstrăm ce putem din tot ce era achiţionat in trecut.

Mihai, un tip pasionat de arta culinară, adoră să-şi petreacă timpul în bucătărie gătind pentru frumoasa lui soţie şi prietenii apropiaţi. Apreciază confortul si tot ce înseamna ergonomie in designul interior. Şi pentru că de această dată cei doi şi-au pus amprenta pe toată schema decorativă, a rezultat o amenajare primitoare, veselă si colorată, cuvinte prin care cu cea mai mare uşurinţa îi putem descrie şi pe ei.