Ideea Dent este o clinică dentară dedicată spre a oferi servicii excepționale de implantologie și cosmetică dentară ce aduc zambetul pe buzele tuturor pacienților săi.

Rolul nostru a fost acela de a recreea spațiul de recepție ca parte a identității vizuale a întregii companii. Identitatea vizuală este constituită din toate elementele vizuale care reprezintă compania: nume, slogan, logo, design interior, design exterior, cărţi de vizită, materiale publicitare. Toate trebuie realizate ca parte a aceleiași povești.

Zona de receptie este cel mai de impact spațiu al sediului unei companii, indiferent de domeniul în care activează. Rolul designului de interior este de a oferi indirect indicii în privința credibilității companiei și de a stabili un raport pozitiv cu clienții acesteia.

Și pentru că prima impresie poate influența negativ sau pozitiv toate contactele ulterioare, am ales să creăm pentru clinica dentara Ideea Dent, o atmosfera primitoare, proaspată si originală, cu care să iși întampine mereu pacienții.