Cosmin, Alina si micuta Ana locuiesc in acest apartament de 3 camere, decomandat, situat intr-un complex nou din Bucuresti. Suprafata apartamentului de 96 mp in raport cu pretul acestuia i-au convins sa achizitioneze apartamentul. Atat Cosmin cat si Alina lucreaza in domeniul IT si pentru ca isi petrec foarte mult timp la serviciu si-au dorit o atmosfera relaxanta si proaspata atunci cand ajung acasa. Cosmin ne-a povestit despre inclinatia lui spre stilul moden, importanta liniilor drepte, a simetriei si a confortului, iar Alina despre dorinta ei de a avea o locuinta luminoasa si primitoare cu accente de culoare fresh.

Livingul si bucataria ce au devenit un spatiu open-space, imbina nunate de nuc, vanilie, turquoise, gri si lila. Panoul decorativ 3D incadreaza canapeaua si reprezinta focus point-ul intregului spatiu. Jocul geometric fluid si naural al acestuia aminteste parca de valurile potolite ale marii intr-o zi linistita de vara. Nunatele de turquoise regasite in tapiseria canapelei, culorile in care a fost pictat tabloul realizat la comanda si sticla securizata din zona de gatit domina amenajarea si vin in completarea atmosferei ce te duce cu gandul departe, la relaxare si visare.

Urmele jucăuşe de pensulaţie din tabloul ce puncteaza zona de dinning completeaza atmosfera tinereasca a apartamentului. Scaunele confortabile din velura lila au fost propuse pentru accente si efecte personalizate. Pentru un plus de dinamism, pentru zona de vizionare multimedia a fost propusa finisarea peretelui cu dungi oblice in nuante de alb si gri.
Daca pe sticla nunatele de turquoise cresc puterea de reflexie si adaugă profunzime, pe zugrăveală arată celestic, marin. In combinatie cu albul lucios al mobilierului, dormitorul matrimonial devine elegant si denota prospetime. Panourile 3D nu sunt simple decorațiuni de interior. Ele transformă total pereții și camera; spațiul capătă brusc un stil aparte și o noua dimensiune.

Folosit in planuri diferite, finisajul 3D ales pentru dormitor ofera intimitate si formeaza un joc de volum plin de viață atat pe tavan cat si perete. Pattern-ul delicat al acestuia denota romantism, atmosfera dorita pentru dormitorul matrimonial. Din dorinta beneficiarilor de a avea cat mai mult loc pentru depozitarea hainelor, fara a aglomera insa camera, am propus ca tablia patului sa continue geometria spatiilor de depozitare si sa fie realizata din acelasi material din care au fost confectionate dulapurile.

Ana se bucura acum de o camera in tonuri de roz, galben pastelat si alb. Pentru a profita cat mai mult de spatiul liber, Cosmin si-a dorit pentru Ana achizitionarea unui pat suspendat. In zona libera de sub acesta a fost pozitionat dulapul de haine. Biroul a fost marcat de finisajul supradimensionat al panourilor 3D din trestie de zahar, inspirate din cele mai dulci povesti pentru copiii. Doua colivii albe suspendate in zona ferestrei si fluturi stralucitori ce parca isi iau zborul de pe un perete intregesc aceasta atmosfera plina culoare si bucurie.